Prodaja stanova u Zagrebu

U gradskoj četvrti Poljanice u Gornjoj Dubravi upravo je u tijeku izgradnja projekta „Poljanice“ u Božjakovinskoj ulici. Useljenje objekta je 01.07.2024.

Dostupan je 5-soban stan od 188m2 na 6 etaži.

Stan ima 4 prostrane spavaće sobe, 2 kupaonice, prostoriju za gospodarstvo, kuhinju i dnevni boravak s kojeg se izlazi na prostranu terasu od 110 m2. Stambeni dio iznosi 150 m2, a reducirane površine terase i loggie iznosi 37,90m2. Trostrano je orijentiran, prema jugu, istoku i zapadu što ga čini idealnim za ugodno stanovanje.

 

Novi projekt Nivogradnje smješten je u gradskoj četvrti Novi Zagreb-zapad, u naselju Botinec, u Ulici doktora Luje Naletilića.

U neposrednoj blizini nalazi se dječji vrtić Botinec, osnovna škola braće Radić, Dom zdravlja Botinec, trgovine, pošta, ljekarna, a Arena centar je na 5 minuta vožnje autom.

Stanovi će biti veličine od 1,5 sobnih od 40m2 do 5 sobnih od 122m2.

Početak gradnje i prodaje predviđen je za svibanj 2024. godine.

 

 

Rješavanje stambenog pitanja velika je stavka u životu. Tako značajnom životnom zadatku treba pristupiti racionalno, zrelo i promišljeno. Prije konačne odluke važno je dugo promišljanje mogućnosti, istraživanje tržišta te ispitivanje iskustava drugih koji su prošli kroz slične situacije.

Vrlo je teško zadobiti povjerenje kupca, no kvaliteta gradnje i iskustvo doprinose uspješnoj suradnji s novim klijentima. Brzopletost u odluci može samo naškoditi krajnjem zadovoljstvu kupovine. Mnogi će se složiti da je kupovina nekretnine znakovita prekretnica s kojom krećete u samostalan i odgovoran život. Oni koji se odlučuju na kupovinu stana, sve češće biraju zagrebačku novogradnju. Razlog su brojne prednosti koje novogradnja nudi.

Prodaja stanova u Zagrebu

Prednost novogradnje je ta što je na jednoj lokaciji moguće birati jedan od trideset do čak sedamdesetak stanova različite kvadrature, ovisno naravno o konkretnom stambenom objektu i raspoloživosti. Time je obuhvaćena široka ponuda od jednosobnih do čak šesterosobnih stanova, što bi značilo od samo tridesetak kvadrata do onih koji prelaze 120 kvadrata.

Takva logika projekta osigurava zadovoljavanje najširih potreba tržišta. Uz to svaki od stanova u ponudi ima i manju ili veću terasu ili balkon, ovisno i veličini samog stana te pripadajuće parkirno mjesto, na otvorenom ili u podrumskom prostoru.

Lokacija svakako osigurava važne sadržaje u blizini, tu su svakako dječji vrtić, škole, domovi zdravlja, ljekarne, trgovine i svakako dobru prometnu povezanost s drugim dijelovima grada. Povoljna lokacija svakako nosi dodatnu vrijednost vaše nekretnine.

Važnost ovakvih planski izgrađenih stambenih zgrada je njihova namjena. Projektant je ovakve objekte namijenio isključivo u stambene svrhe. To znači da u sklopu zgrade nema prostora koji je moguće koristiti u poslovne ili druge komercijalne svrhe.

Urbani i  luksuzni stanovi u Zagrebu

Time se osigurava kvaliteta življenja bez narušavanja kućnog reda i mira. Osim toga, planiranje prostora svake etaže detaljno je provedeno što je rezultiralo kvalitetnim rasporedom prostorija čime je zajamčena potpuna iskoristivost prostora.

Kako se danas radi o urbanom načinu života, luksuzni stanovi novogradnje svojom modernom koncepcijom i suvremenom uređenju interijera odgovaraju životnoj dinamici. Na prvom mjestu svakako je funkcionalnost svake prostorije te njih međusobno. Prostorije koje su u povoljnom međusobnom odnosu ostvarit će dobru funkcionalnost stana što je krajnji cilj projekta.

Osim toga, osigurana je visoka energetska učinkovitost svake stambene jedinice vodeći računa o kvalitetnim građevinskim materijalima te izvrsnoj toplinskoj izolaciji prostora. Na taj način postižu se značajne uštede mjesečnih računa. Time novogradnja postiže 30% veću energetsku učinkovitost u usporedbi s nekadašnjom gradnjom stambenih objekata. Dakle, gradnja energetski učinkovitih objekata doprinosi zaštiti okoliša kao najvažnije stavke cijele ove priče.

Današnje građevinske tehnike postavljaju nove izazove pred izvođače radova, a visoka konkurentnost tržišta ne dopušta propuste i nekvalitetu.

Ako se pitate zašto kupiti stan u Nivogradnji, između ostalog jer posvećujemo posebnu pažnju detaljima, posebnostima koje se ističu iz mase konkurenata. Tome u prilog svakako ide i korištenje materijala boljih karakteristika i novih tehnika izvođenja radova.

Posebna briga pridaje se zaštiti od požara i potresa, kao važnoj ulozi sigurnosti stambenog prostora.

Jednako tako svi kućanski uređaji i aparati poput kupaonskih bojlera, sustava grijanja, kuhinjskih aparata, klima uređaja visoke su kvalitete i duge garancije.

Upravo zbog toga te kvalitete izvođenja radova i dugogodišnjeg iskustva svi stambeni objekti mogu se pohvaliti garancijom na izvedene radove. Garancija kvalitete jedna je od mnogih odlika koje pružaju osjećaj sigurnosti prilikom postupka kupnje stana ili druge nekretnine, stoga je važno da se kupac tako i osjeća s ciljem ukazivanja povjerenja.

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije