Moderni stanovi

19761688_s

 

Danas se stanovi projektiraju i grade u skladu s modernim načinom života. Velika pažnja usmjerena je na funkcionalnost i iskoristivost prostora. Prostorije se projektiraju na način da omoguće što veću fleksibilnost kako bi ih svaki kupac mogao prilagoditi svojim potrebama i željama.

Kod projektiranja se vodi računa da svi stanovi imaju logičan i funkcionalan raspored prostorija, te da je iskorištenost kvadrature unutar stana maksimalna.

Projektirati stan nije lak zadatak, ali naše dugogodišnje iskustvo uveliko nam pomaže u tome. Nastojimo osluškivati što je kupcima važno i projektirati u skladu s njihovim potrebama.

Stan kao osnovna jedinica stanovanja mora sadržavati: prostorije za komunikacije, prostorije za dnevni boravak, prostorije za spavanje i prostorije za uređenje domaćinstva. Dobra tlocrta organizacija mora postaviti ove prostore u ispravan međusoban odnos te omogućiti funkcioniranje svakog prostora uz što manje i kraće međusobne komunikacijske veze.

Danas velik broj kupaca želi imati kuhinju direktno spojenu s dnevnim boravkom, stoga i mi nastojimo tako projektirati stanove. To je i jako praktično jer svi znamo da je kuhinja najviše korištena prostorija unutar stana, ne samo zbog zadovoljavanja temeljnih tjelesnih potreba, već kao i mjesto za okupljanje i druženje.
Kod projektiranja kuhinja vodi se računa da su i kuhinjski elementi i priključi za uređaje unutar kuhinje postavljeni na način da ih je lako koristiti. Karakter kuhinje i završni dizajn prepušten je Vama.
U većim stanovima projektira se na način da je spavaći trakt u mirnom dijelu stana i u potpunosti odvojen od preostalog dijela.

Jako je važno da sve prostorije unutar stana imaju i dovoljno prirodnog osvjetljenja. Osim vizualnog ugođaja, svjetlost snažno djeluje i na osjećaj općeg zadovoljstva.

Velika pažnja posvećuje se izboru završnih materijala, kao što su parket, keramika, sanitarije, unutarnja vrata, ulazna vrata, prozori.  Nastojimo da su sva ugrađena oprema i materijali visokokvalitetni i trajni.

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije