Dvosobni stanovi – idealni za samce i parove

Mali stanovi su najtraženiji. Ali za koga su oni najpogodniji?

Samci

Svatko tko ima mogućnost, trebao bi svoje stanovanje organizirati tako da u jednoj prostoriji spava, a drugu koristi za dnevne aktivnosti i boravak.

Spavaća soba trebala bi isključivo služiti spavanju i opuštanju. Nikako ne bismo u prostoriji kojoj spavamo trebali raditi, učiti i sl. U suprotnom se javljaju asocijacije koje spavaću sobu povezuju s drugim aktivnostima i problemima te često postaje teško zaspati i dobro se odmoriti.

Stoga bi samcima dvosobni stan savršeno odgovarao, jer bi, s odvojenom spavaćom sobom od dnevnog boravka dobili poseban prostor za toliko potreban kvalitetan san te poseban prostor za život.

Parovi

Dvosobni stan je također više nego idealan za parove. Oni bi u spavaćoj sobi imali svoj mir, dok bi dnevni boravak bio rezerviran za gledanje televizije, čitanje dobre knjige, rad na računalu te druženje s obitelji i prijateljima.

Stanovi u našem projektu Poljanice, u produžetku dnevnog boravka imaju blagovaonicu s kuhinjom, što čini jednu zaokruženu, ugodnu cjelinu koja omogućava da parovi provode vrijeme zajedno čak i ako se istovremeno bave različitim aktivnostima.

Svaki stan ima i lođu/terasu za uživanje u zajedničkim trenucima opuštanja uz, primjerice, laganu večeru i čašu vina.

Sadržaji u blizini

Paralelno s funkcionalnošću stana, izuzetno je bitna i njegova lokacija.
Uz prometnu povezanost, blizinu pekarnice, dućana, doma zdravlja, ljekarni i crkve, bitna je i blizina dodatnih sadržaja.

Za kvalitetan život važna je rekreacija, kultura, briga o zdravlju i njegovanom izgledu, relaksacija…

Rekreaciju na otvorenom ugodnom će učiniti mirno okruženje, puno zelenila te park s fitness spravama u blizini.
Sportski centar Dubrava je pak udaljen svega tri tramvajske stanice. U njemu ćete pronaći razne sportske aktivnosti koje se odvijaju u zatvorenom prostoru kao što su teretana, pilates, mali nogomet, ali i funkcionalni trening te kondicijska priprema sportaša.

Za bogat kulturni život stanovnika Dubrave već niz desetljeća zaduženo je Narodno sveučilište Dubrava. Uz raznovrsne tečajeve, radionice, galerije, kazalište, filmove, koncerte te nadaleko poznatu manifestaciju Dani Dubrave, za dobar večernji provod nećete morati daleko putovati.

Brojni frizerski saloni i saloni ljepote u okruženju, pobrinut će se za Vaš uvijek dotjeran i njegovan izgled.

Na kraju radnog dana, opustite se u jednom od mnogih modernih i ugodnih caffe barova ili se pak počastite kolačem ili sladoledom u slastičarnici.

Detaljnije o sadržajima koje Dubrava nudi, možete pročitati u našem članku Kupnja stana u Dubravi.

Kvalitetna gradnja

U sve Nivogradnjine stanove ugrađuju se visokokvalitetni parketi, prvoklasne pločice i sanitarije, visokokvalitetna unutrašnja stolarija te vanjska stolarija s trostrukim izo staklom, klima te protudimno-protuprovalna vrata.

Svaki stan ima zasebno brojilo za mjerenje toplinske energije za grijanje i pripremu potrošne tople vode.

Kvaliteta građevine očituje se u nosivoj armirano betonskoj konstrukciji, kao i u svim nenosivim zidovima koji se izvode od blok opeke.

Zgrada je također dodatno osigurana na potres.

Raspoloživost, tlocrte i detaljnije informacije o dvosobnim stanovima te samom projektu Poljanice možete pronaći na stranici Nivogradnje.

Sve ostale informacije rado ćemo Vam pružiti putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili brojeva telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije