Prednosti velikih stanova

 

Koja je idealna veličina stana za obitelj s više djece?

Iako se najviše obitelji u Hrvatskoj odlučuje na dvoje djece, nisu rijetke ni višečlane obitelji.

Zbog financijskih mogućnosti, danas je najveća potražnja za manjim stanovima; dvosobnim i trosobnim.

Dok je dvosoban stan idealan za samce i obitelji bez djece, a trosoban stan najbolji za obitelj s jednim ili dvoje djece, veće obitelji zahtijevaju više prostora.

Za obitelj s troje ili četvero djece idealan bi bio veći četverosobni stan.
Tako bi se u manjoj dječjoj sobi moglo smjestiti jedno do dvoje mališana, dok bi veća dječja soba bila prikladna za dvoje djece.

Upravo takav je Nivogradnjin četverosobni stan od 135 m2 na Poljanicama, u poznatom zagrebačkom kvartu Dubrava. Stan se nalazi na 6. katu zgrade.
On uz dvije prostrane dječje sobe ima i lijep, veliki i svijetao dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom te prekrasnu, veliku terasu s koje puca nenadmašan pogled na Medvednicu.
Roditeljska spavaća soba, uz vlastitu kupaonicu, ima i prostranu garderobu.

Kako je u stanu više nego dovoljno prostora, lako ćete ga urediti po vlastitim željama, a terasu pretvoriti u pravu malu oazu – Vaše mjesto pod suncem.

Dok su malena, djeca vole imati zajedničku sobu sa svojom braćom i sestrama. No, kad polako počinju odrastati u male ljude, treba im sve više mira i privatnosti.

Stanovi za obitelj s dvoje djece

Za obitelj s dvoje veće djece koja želi više prostora, idealni su Nivogradnjini četverosobni stanovi od cca 90 četvorna metra. U njima će svako dijete imati svoju lijepu, veliku sobu u kojoj će moći učiti i provoditi slobodno vrijeme.

Istaknimo da naši četverosobni stanovi imaju i dvije kupaonice te prostranu loggiu savršenu za ručavanje ili čitanje za lijepog vremena, u čemu može uživati cijela obitelj.

U sve Nivogradnjine stanove ugrađuju se visokokvalitetni parketi, prvoklasne pločice i sanitarije, visokokvalitetna unutrašnja stolarija te vanjska stolarija s trostrukim izo staklom, klima te protudimno-protuprovalna vrata.
Svaki stan ima zasebno brojilo za mjerenje toplinske energije za grijanje i pripremu potrošne tople vode.

Kvaliteta građevine očituje se u nosivoj armirano betonskoj konstrukciji, kao i u svim nenosivim zidovima koji se izvode od blok opeke.
Zgrada je također dodatno osigurana na potres.

U neposrednoj blizini projekta Poljanice nalazi se tramvaj te vrtići, škole, trgovine i svi ostali važni sadržaji o kojima detaljnije pročitajte u članku Kupnja stana u Dubravi.

Pogledajte virtualnu šetnju kroz jedan od naših stanova:

 

 

Detaljnije o našem projektu Poljanice možete pročitati na stranici Nivogradnje.

Za sve ostalo stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili brojeva telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije