Projekti novogradnje Zagreb 2023.

Novogradnja je u Zagrebu oduvijek bila traženija od starogradnje usprkos tomu što većina zgrada starije gradnje ima bolju odnosno centralniju lokaciju od novih zgrada. Nakon potresa novogradnja je postala još traženija budući da novi objekti nude puno veću sigurnost.

Propisi u Republici Hrvatskoj su iznimno strogi po pitanju potresa. Zato je sve što se gradi u posljednjih 15 do 20 godina  izuzetno kvalitetno, s armirano-betonskom konstrukcijom te može izdržati iznimnu jačinu potresa.

U Zagrebu se trenutno puno gradi.

Projekt tvrtke Nivogradnja d.o.o. koji je trenutno u izgradnji je „Poljanice Faza 3“, uz Božjakovinsku ulicu u Gornjoj Dubravi.

Projekt „Poljanice Faza 3“

U 3. fazi projekta Poljanice bit će zaista „ponešto za svakoga“. Od malih stanova kvadrature 40 m2 do jednog prekrasnog velikog penthausa kvadrature 190 m2.

Zanimljiv je također položaj ove faze projekta Poljanice. U njemu će biti stanova koji će gledati na istok, na zapad, na sjever i na jug. Moći ćete, dakle, birati stan po orijentaciji na vašu omiljenu stranu svijeta. Pojedini stanovi gledat će i na više strana.

Trenutno je u ponudi 5-soban penthouse od 188,52 m2.

Objekt će biti useljiv u 2024. godini.

Pogledajte virtualnu šetnju kroz jedan od naših prekrasnih četverosobnih stanova.

 

Prednost kupnje stana u izgradnji

Velika prednost kupnje stana u izgradnji je ta što unaprijed možete mnoge njegove elemente prilagoditi svojim željama i potrebama.

Počevši od većih preinaka kao što su promjena pozicije pojedinih pregradnih zidova i ugradnje tuš kade umjesto klasične kade, pa sve do „sitnica“ poput promjena pozicije prekidača i utičnica. Naravno, sve u okviru pravila struke.

Zatražite li unaprijed od investitora da Vam u toku gradnje načini određene izmjene, uštedjet ćete mnogo novaca i živaca koje biste kasnije potrošili na preinake u stanu koje biste morali sami organizirati. Investitor će Vam, naravno, obračunati razliku u cijeni za željene izmjene, ali to je puno manji izdatak nego kada preinake radite sami naknadno. Da i ne spominjemo koliko je jednostavnije odmah sagraditi stan kakav želite, a ne kasnije rušiti napravljeno i raditi adaptacije.

U pogledu želja koje imate od Vašeg budućeg stana, tvrtka Nivogradnja d.o.o. će Vam maksimalno izaći u susret.

Za sva pitanja i dileme stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili brojeva telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije