Luksuzni stanovi u Zagrebu

Suvremen i moderan način života zahtjeva određene standarde vrhunskog uređenja prostora u kojem žive takve obitelji. Luksuz životnog prostora je nešto čemu svi teže, a takav dom doseže uređenje zavidnog nivoa.

Stambeno pitanje nosi krucijalnu važnost u životu svakog pojedinca, stoga je odabir idealnog doma najvažnija stavka čovjekova životnog vijeka.

Luksuzni stanovi u Zagrebu

Sve to potvrđuje stalna potražnja za luksuzno opremljenim novim stanovima. Mlade obitelji sve su češći klijenti koji se odlučuju za suvremen način života u modernim stanovima visoke kvalitete. Njihovi primarni zahtjevi odnose se na funkcionalnost stana, vrhunsko unutarnje uređenje, prostranost te isplativost.

Također važnu stavku predstavlja i prosječna mjesečna potrošnja življenja koja je zadovoljena energetskom učinkovitošću svakog stana.

Pri planiranju i izgradnji takvih, luksuznih stanova prvenstveno se pažljivo bira lokacija. Odabir lokacije svakako mora zadovoljavati kriterije blizine škole i vrtića, gradskog prijevoza, trgovine i sličnih ciljanih sadržaja.

Odlike luksuznih stanova u Zagrebu

Prilikom izgradnje luksuznih stanova glavne odlike usmjerene su s ciljem zadovoljavanja kriterija kvalitete življenja, što znači da se vodi računa o energetskoj učinkovitosti stambenog prostora. Osim toga, svakako je važno pažljivo projektiranje te praćenje potreba modernog načina života i trendova.

Kao što je već spomenuto, zahtjevi klijenata sve se češće tiču lokacije i to u prirodnom okruženju, no ipak i dalje relativno blizu širem središtu grada ili barem gradskom prijevozu.

Prirodno okruženje svakako osigurava ugodnije ozračje susjedstva (naspram, primjerice, bučne gradske prometnice) čime pruža mogućnost umirujućeg pogleda na zelenilo. U prilog tome svakako ide i planiranje balkona ili terase, ovisno o potrebama budućeg stanara.

Ipak, ukoliko projekt ne dozvoljava izgradnju istog, problematiku je moguće riješiti staklenim stijenama. One su vrlo popularne u posljednje vrijeme i zapravo su vrlo čest gost luksuznih stanova.

Dakle, i u nedostatku terase na taj se način iz dnevnog boravka osigurava prekrasan pogled. Pogled na prirodno okruženje jedna je od glavnih značajki kojima se mogu pohvaliti luksuzni stanovi u Zagrebu.

Drugi učestali problem predstavlja parkirno mjesto za automobil kad je u pitanju stan u širem središtu grada. No, projekti planiranja i izgradnje ovakvih luksuznih stanova i stambenih objekata, osim što rješavaju problem stambenog pitanja, nude i mogućnost parkirnog mjesta uz svaku stambenu jedinicu.

Osim toga, ovakvi stanovi osiguravaju i niz drugih praktičnih prostorija poput ostava za hranu, izdvojene prostorije za pranje i glačanje rublja, prostorije za odlaganje i skladištenje ili čak po željama kupca mogu imati kutne ili masažne kade, saune ili cijele prostorije za relaksaciju. Glavna odlika ovakvih projekata je praćenje tržišnih potreba i suvremenog načina života.

Ako ste u potrazi za jednim od ovakvih stanova, prostrani 5-sobni penthouse od 188 m2 u sklopu najnovijeg projekta Nivogradnje d.o.o., na zagrebačkim Poljanicama, idealan je izbor za Vas.

Interijer luksuznih stanova

Posebna pozornost pridaje se, naravno, uređenju interijera luksuznih stanova. Tada se koriste isključivo materijali visoke kvalitete i duge postojanosti.

Bira se parkete te podnu i zidnu keramiku najviših standarda, kao i izvanredna vanjska i unutrašnja stolarija te sanitarije i kuhinjski aparati.

Vrlo važnu ulogu ima detaljno planirana rasvjeta koja daje posebnu ugodu i toplinu doma, a osim toga mogu se postići i zanimljive vizualne instalacije.

Kao što je već ranije spomenuto, svi građevinski radovi rezultat su dugog planiranja i vrhunske izvedbe, stoga svi stanovi i objekti imaju garanciju kvalitete izvedenih radova.

Sukladno načinu života, mijenjaju se i standardi življenja koji nerijetko pred izvođače radova postavljaju nove i kompleksnije zahtjeve. No, dugogodišnje iskustvo, vrhunska kvaliteta materijala  i brojnost stručnjaka iz svih područja, osiguravaju visok standard gradnje u realizaciji svih poslovnih i građevinskih projekata te garanciju na izvedene radove.

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije