Dvoiposobni i trosobni stanovi za obitelji s djecom

Projekt Poljanice s jedne strane okružen je obiteljskim kućama, a s druge stambenim zgradama između kojih ima dosta prostora, što čini mirno okruženje, upravo kakvo je potrebno obitelji s djecom.

Velika prednost ovog kvarta je ta što nije preizgrađen, ima mjesta za dječje parkove i zelenilo, ima sunca i svjetla, nije jak i gust promet.

Vrtić, škola, igrališta, dućani, pekarnica – sve nadohvat ruke

Obiteljima s djecom iznimno je bitna blizina vrtića, osnovne škole pa i srednjih škola. Najbliži vrtić – Dječji vrtić Sunce, nalazi se na svega par minuta lagane šetnje, dok je najbliža osnovna škola  – OŠ Antuna Branka Šimića, smještena tik do projekta Poljanice.

Nije za zanemariti niti izbor srednjih škola na području same Dubrave. Tu su: XII. Gimnazija, Prehrambeno-tehnološka škola, Poljoprivredna škola te Veterinarska škola.

Za vesele trenutke provedene nakon vrtića ili škole te vikendima, za najmlađe tu su dva dječja parka u neposrednoj blizini.
Za veću djecu, tu je nogometno i košarkaško igralište u sklopu osnovne škole te stolni tenis u sklopu parka sa spravama za vježbanje.

Ujutro ćete, takoreći u pidžami, moći skočiti do pekarnice po još topla peciva za Vašu obitelj i do prvog kvartovskog dućana po sve ostalo potrebno za doručak jer se nalaze odmah pored zgrade.
Prvi veći supermarketi nalaze na udaljenosti od cca 400 metara.

Zašto upravo za Dubravu kažu da je kvart koji ima sve, pročitajte u našem članku Kupnja stana u Dubravi.

Trosobni stanovi

Sjećate li se kako ste kao dijete s puno ljubavi i pažnje uređivali svoju sobu likovima iz omiljenih crtića, plišancima, a kasnije i posterima na zidu?

Svatko dijete jednostavna obožava imati svoju sobu ili barem samo svoj kutak sobe koju dijeli s bratom ili sestrom. Tamo će se igrati, pisati zadaće, učiti, dopisivati se s prvim ljubavima…

Dječje sobe naših trosobnih stanova u sklopu projekta Poljanice, zamišljene su tako da u njih možete smjestiti sve što je vašim klincima potrebno.
Tako će dvoje mališana imati svaki svoj radni stol, svoj krevet te jedan zajednički ormar.

Kako se ujutro prije odlaska na posao i u školu ne bi stvarala nepotrebna gužva, svaki trosobni stan ima, uz kupaonicu, i dodatne sanitarije.

Dvoiposobni stanovi

Dvoiposobni stan idealan je pak za obitelj s jednim djetetom koje će imati svoju pravu malu oazu koju će urediti samo po svojoj želji te u nju smjestiti sve njemu važne i drage stvari.

Svaki stan ima i prostrani dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom u kojoj ćete sa svojim najdražima provoditi najviše vremena i stvoriti najviše lijepih uspomena izrađujući s djecom kolače, navijajući za naš tim na utakmicama, slaviti rođendane, obljetnice, školske uspjehe…

Visoka kvaliteta gradnje

Uz dobar raspored prostorija u stanu i iskorištenost prostora, neizmjerno je važna i kvaliteta gradnje kojoj Nivogradnja uvijek posvećuje iznimnu pažnju.

Zgrada je visoke energetske klase što znači da će, neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima, u stanu uvijek biti ugodna temperatura jer će biti ugrađeni visokoenergetsko učinkoviti materijali i oprema, od prozora s trostrukim ostakljenjem do kvalitetne toplinske izolacije.

Raspoloživost, tlocrte i detaljnije informacije o dvoiposobnim i trosobnim stanovima te samom projektu Poljanice možete pronaći na stranici Nivogradnje.

Za ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili brojeva telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije