Dječje igraonice u Dubravi

Dok se njihovi roditelji s nostalgijom sjećaju rođendana koje su slavili kod prijatelja doma, današnjim klincima nema veće sreće nego kad dobiju pozivnicu za proslavu rođendana u igraonici. Jer igraonice jednostavno nude – obilje zabave.

2 sata proslave uz 2 animatora, dekoraciju prostora, grickalice i sokove, tortu, pizzu, razne igre, CD s fotografijama, poklon slavljeniku/slavljenici te kutak za roditelje danas čine standardnu ponudu za proslavu rođendana.

Uz standardni, rođendaonice nude još pregršt drugih, raznolikih programa za nezaboravan party.

Dječjih igraonica na području Dubrave, u blizini Nivogradnjinog novog projekta na Poljanicama je zaista mnogo.

ABC igraonica

ABC igraonica, u Zavidovićkoj ulici 38, nudi atraktivne rođendanske sadržaje: tematski rođendani (frozen party, violleta party, princezin bal, gusarski pir), sportski rođendani (nogomet, hokej, odbojka, košarka, stolni tenis), mix party, multi talent party (gluma, ples, karaoke).

Sadržaj programa prilagođava se dobi, potrebama i interesima djece (tematski rođendan). Igre prvenstveno imaju za cilj da budu zabavne i djeci ugodne u svakoj situaciji i u svakom trenutku.

Proslave započinju igrama upoznavanja i opuštanja, nakon toga djeci se nudi izbor igara i aktivnosti u kojima mogu pokazati svoje talente, vještine, znanja ili smisao za humor. Trajanje igara prilagođeno je dobi djece i izmjenjuju se tempom koji odgovara većini sudionika. Ako dijete ne želi sudjelovati u ponuđenoj igri, usmjerava ga se na druge igre individualno ili u manjim skupinama u kojima sudjeluje drugi animator.

ABC igraonica ima i vanjski prostor. Nogomet i ostale sportske igre ipak je bolje igrati na zraku uz protukliznu umjetnu travu te ograđeni prostor. Vanjski prostor opremili su sa: nogometnim terenom, košarkom, toboganom, trampolinima te raznim drugim sportskim spravama.

Igraonica Lollipop

U igraonici Lollipop, u Laškoj ulici 12, najpopularniji programi su:

  1. Frozen Lolly – apsolutna svjetska Disney senzacija “Frozen” u Lollipopu
  2. Dobrodošao u Hogwarts – jedino pravilo je da prije ulaska na čaroban Harry Potter rođendan moraš reći tajnu šifru
  3. Lolly Glam – nezaboravni party uz lude frizure, manikuru noktiju i šminku, a za dečke face panting
  4. Super junaci – postani superheroj koji ti je do sada bio samo nedostižni idol

Dječji klub Fiju Briju

Dječji klub Fiju Briju, u Ulici Hrvatskog proljeća 24, moderno je mjesto zabave, edukacije, kreativnog razvoja djece, rekreacije te mjesto za originalne i superzabavne ročkase.

Fiju Briju Istraga

Fiju Briju Istraga je rođendan na kojem imate priliku postati licencirani FijuBriju agent. Potrebno je pokazati razne vještine kako bi svladali sve potrebne prepreke na tom putu.

Znanstvenik

Za cure i dečke, rođendan s puno kemijskih iznenađenja i dječjih urnebesnih reakcija. U bijelim kutama i sa svim potrebnim kemijskim pomagalima. Naravno, bez ikakvih rizika od eventualnih ozljeda.

Kreativac

Za cure, ali i dečke. Izrađuju se razni predmeti, koje će svako dijete ponijeti kući. Od ukrašavanja okvira, izrade nakita, kutijica i sl.

Tulum

Klasičan rođendan, ispunjen raznoraznim natjecateljskim igrama, s puno plesa, pjesme i smijeha. Ovisno o dobi i spolu slavljenika, prilagođavaju se i vrste igara, glazba, kao i njihov udio u trajanju rođendana.

Kućni party

Ukoliko imate prostrana dvorišta ili prostor koji vam se čine adekvatni za organiziranje proslava, ili je vaše dijete “kućni” tip, FijuBriju tim pobrinut će se za super zabavu. Dolaze u vaše prostore, donose rekvizite, opremu, ideje i super raspoloženje!

Animaciju prilagođavaju svakom prostoru, a u program rođendana moguće je implementirati sve njihove tematske programe.

No Fiju Briju nudi i puno više od samih rođendana:

Likovne radionice

Predviđene su za djecu različitih uzrasta, s posebnim afinitetom za crtanje/slikanje. Kroz školsku godinu, obrađivat će se različite slikarske i druge tehnike i teme, a sve popraćeno adekvatnom, dobno primjerenom edukacijom.

Kreativne radionice

Namijenjene su djeci svih uzrasta, koja imaju izraženu kreativnu crtu, koja su znatiželjna, maštovita i vole iz “ničega“ stvoriti “nešto“. Na radionicama se ta kreativnost dodatno potiče te se svako dijete dodatno razvija u tom smjeru.

Kuharske radionice

Zamišljene su kao mini tečajevi, za one koji vole raditi nered po kuhinji :). Izrađuju se ponajviše slastice, ali i slana jela. Svaki polaznik na korištenje dobiva FijuBriju kuharsku kapu i pregaču, FijuBriju recepte, kao i kuharsku diplomu po završetku tečaja.

Prigodne radionice

Uoči blagdana, održavaju se prigodne kreativne radionice. Radionice su tematske, pa tako prate Halloween, Sv Nikolu, Božić, Uskrs, Majčin dan te se u sklopu njih izrađuju prigodni predmeti, pokloni i čestitke.

Igraonica Vesela Kućica

U Veseloj Kućici, na adresi Čučerska cesta 183, osmislili su rođendanske proslave ispunjene aktivnostima te društvenim i sportskim igrama koje potiču zajedništvo i zabavu. Njihovi animatori su ujedno i odgajatelji ili studenti Pedagoške akademije. Jedni su od rijetkih u Zagrebu koji mogu ponuditi otvoreni prostor za proslavu dječjeg rođendana. Ograđeno travnato igralište uz potok, tobogan, klackalica, mostić i ljuljačke. Koje dijete tu ne bi uživalo trčati, skakati i igrati se?

Stoga ne čudi da je jedan od njihovih paketa –  Piknik rođendan, u hladu na svježem zraku, uz dekice, grickalice i sokove, iznimno tražen.

Rođendaonica Aqua

Rođendaonica Aqua, Dubrava 213, nudi disco rođendan za starije klince s DJ-om i svim stilovima muzike u non stop mixu i igri po vašoj želji. Pokazat će vam i fore koje služe kod miksanja muzike. Doživite audio i vizualno pravi disco klub po vašoj želji!

Bambino igraonica

Bambino igraonica, u Konjščinskoj 17 , uz ugodan ambijent i stručno osoblje, nudi i inovativne i neobične elementi za igranje kao što su  tobogani, labirinti s preprekama, trampolin, bazen s lopticama i ostali dijelovi poligona velikog 84 m3.

Na području Dubrave nalaze se još i sljedeće dječje igraonice u kojima svako dijete može provesti nezaboravne trenutke djetinjstava:

Vivido, Dubrava 240

Malci, Levanjska 2

Pingo, Koledinečka 4

SC Dubrava, Vrpoljska ulica 5

En-Ten-Tini, Koledinečka 5

Tviti, Dubrava 248

Baloon, Oporovečka 125

Ritam igre, Trg Antuna Mihanovića 4

Ako imate djecu, veliki broj igraonica u Dubravi bit će Vam sigurno od velike pomoći, ali to nije jedini razlog zbog kojeg je kupnja stana u Dubravi odličan izbor.

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije