Botinec – novogradnja

Kad razmišljamo o kupnji stana ili kuće, kvaliteta gradnje i lokacija ključne su stavke za odluku.

Zagreb se širi iz dana u dan. U mnogim kvartovima koji su donedavno bili ‘uspavani’ i samo s obiteljskim kućama, sada niču lijepe, moderne zgrade koje privlače mlade obitelji kavalitetom gradnje, suvremenim izgledom te prihvatljivijim cijenama od onih koje se traže za stanove u centru grada.

Posebno se brzo razvijaju kvartovi u blizini Arena centra kao najvećeg centra Novog Zagreba.

Kvart Botinec

Kvart Botinec nalazi se na jugozapadnom dijelu Zagreba. Smjestio se između Blata i Svete Klare, a sjeverno od njega su Jaruščica i Remetinec.

Naša nova lokacija na kojoj ćemo graditi u Botincu, od rotora Remetinec udaljena je 3,6 km.

Također, Botinec je kvart odlično povezan autobusnim linijama sa Savskog mosta. Do njega prometuju četiri autobusne linije ZET-a.

Glavna autobusna linija, 110 Savski most – Botinec, vozi svakih 10 do 15 min, ovisno o dobu dana, te do Botinca stiže za 15-ak minuta.

Linije 159, 160 i 163 prometuju rijeđe, ali su vrlo praktične jer im je stanica tik do naše nove lokacije.

Od naših budućih zgrada do Arena centra imat ćete svega nekoliko minuta vožnje (udaljenost je 3,1 km).

Projekt „Botinec“

Tvrtka Nivogradnja d.o.o. je tijekom 30 godina izgradila preko 5.000 stanova na području Zagreba, Rijeke i Istre. Gradili smo i u Njemačkoj i Švedskoj.

Nivogradnja je sinonim za kvalitetnu gradnju, brand koji kupci prepoznaju i u koji imaju povjerenja.

Čest je slučaj da kupci koji su kupili Nivogradnjin stan kao samci, kasnije ponovo kupe jedan od naših većih stanova kad zasnuju obitelj.
Neki pak kupci, koji su prvi Nivogradnjin stan kupili za sebe i svoju obitelj, nakon što djeca odsele, kupe od nas manji stan za svoje zrele godine.

Mnogi zadovoljni kupci su preporučili našu tvrtku svojim prijateljima i poznanicima.

Dugogodišnje iskustvo Nivogradnjinih građevinskih radnika, poslovođa i inženjera na izgradnji stambenih objekata i pozitivan pristup poslu garancija su kvalitete.

Karakteristično za naše objekte su bogati ulazi, široki hodnici i stubište zajedničkim dijelovima zgrade, te hortikulturalno uređeni okoliš.

Na području Zagreba, gradili smo u mnogim kvartovima poput Centra, Trnja, Vrbana, Vrapča, Prečkog, Gajnica, Dubrave, Vukomerca…

Naš novi projekt nalazit će se u kvartu Botinec, u gradskoj četvrti Novi Zagreb – zapad.

Projekt će biti u neposrednoj blizini vrtića „Botinec“, a osnovna škola „Braće Radić“ nalazi se na 7 minuta pješice od lokacije.

U blizini su i dom zdravlja, dućan, crkva, pošta, kiosk, pekarna, frizerski salon, caffe bar…

O prednostima stanovanja u Botincu pročitajte u članku Kupnja stana u Botincu.

Za sve informacije i pitanja vezana za naš novi projekt u Botincu stojimo Vam na raspolaganju putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili brojeva telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije