Prodaja stanova u Rijeci

Život uz more svakako je znatno drugačiji od onoga u unutrašnjosti zemlje. U tom kontekstu najfrekventnija i najrazvijenija morska regija svakako je Istra i Kvarner, a to znaju svi koji su pustili korijenje ondje. Žarište događanja te kulturnog i gospodarskog razvoja regije smješteno je u Rijeci.

Prodaja stanova u Rijeci

Ovaj grad zahvaljujući svom povoljnom položaju nudi brojne mogućnosti. Gotovo 130 tisuća stanovnika Rijeke, ali i njezinih turista, ima mogućnost uživati u ovom životopisnom morskom okruženju, šetati šetnicama uz more, zelenim parkovima, posjetiti obližnje šumske i planinarske staze te otoke pa čak skijati na Platku zimi i obavezno uživati u morskim specijalitetima…

Prodaja stanova u Rijeci – objekt Trsatski park

Mirno okruženje i zelenilo, a opet dobra povezanost s ostatkom grada i važnim interesima svakako su prioritet kad je u pitanju život u gradu kao što je Rijeka. Osim što se radi o mirnoj lokaciji ugodnom okruženju za život, zelenilo ova dva parka (Park Heroja i Pančićev park) nude i zanimaciju za djecu. Na igralištu za najmlađe nalaze se ljuljačke, klackalice i drugi zanimljivi sadržaji.

Ovo je jedinstvena lokacija na području Rijeke koja nudi ove mogućnosti za život. Upravo je na toj lokaciji predviđena izgradnja stambeno -poslovnog objekta pod nazivom Trsatski park koja ima oblik slova V. Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja 2017. godine, a svim zainteresiranim kupcima nudit će 45 stanova i 2 poslovna prostora.

Projekt obuhvaća zgradu koja se sastoji od suterena, prizemlja i pet stambenih katova, a osim stubišta, za lakšu cirkulaciju stanara osigurana su dva dizala. Jedno od njih je panoramsko, stoga osim što je funkcionalno, predstavlja i estetsku vrijednost objekta i lagodnog života. Položaj osigurava blizinu školi, vrtića, trgovina, gradskog prijevoza, pošte pa čak i bolnice.

Prodaja stanova u Rijeci – objekt Kontuševa ulica

U naselju Vežice izgrađen je stambeno – poslovni objekt nedaleko od središta grada. Objekt je slobodan za prodaju i useljiv. Tlocrt se rasprostire u obliku slova L, a sastoji se od suterena, prizemlja i četiri kata.

Posebnu atrakciju objekta predstavlja njegov neobičan dizajn terasastog spuštanja na jug kojim je omogućena bolja osunčanost svake stambene etaže. Objekt broji ukupno 45 stanova i to od 39 do 94 kvadrata te 3 poslovna prostora.

Prodaja stanova i poslovnih prostora već je započela stoga pošaljite UPIT, treba provjeriti zauzetost pojedinih jedinica. Svi stanovi povezani su stubištem, ali i osobnim dizalom. Prednost lokacije nije samo dobra prometna povezanost već i blizina različitih važnih sadržaja za život.

Karakteristike objekta Trsatski park i objekta Kontuševa ulica

Svi stambeno – poslovni projekti  (objekt Trsatski park i objekt Kontuševa ulica) uključuju visoku kvalitetu rada projektanta i izvođača radova. Završeni objekti, kao i oni koji su u tijeku izgradnje, ističu se visokim standardom suvremene gradnje i svih tehničkih kriterija kako bi osigurali ugodan život.

Ovdje možete pogledati video koji se odnosi na karakteristike stanova za prodaju u Rijeci.

Samim time nije neobično da su objekti okarakterizirani A razredom energetske učinkovitosti. Svi prvoklasni materijali kojima se obavlja izgradnja objekata u skladu su sa standardom i svjetskim propisima kvalitete.

To vrijedi za sve prostore objekata, od zatvorenih stambenih do vanjskih terasa i loggia. Ovi stanovi u Rijeci opremljeni su klima uređajima, kombi bojlerima, svim potrebnim električnim i vodovodnim instalacijama tako da omogućavaju laku useljivost bez dodatnih opterećenja.

Vrlo moderan izgled objekata odgovara karakteristikama novogradnje stanova i predstavlja jednu od najboljih stambenih ponuda na tržištu nekretnina.

Kontaktirajte nas, stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije