Veći stan za komforniji život

 

 

Tijekom života naše potrebe se mijenjaju pa tako i razlozi za kupnju većeg stana mogu biti razni.

Vaša obitelj se proširila i treba vam soba više? 

Nema ništa važnije od obitelji, a mi smo tu da vam pomognemo pronaći savršen dom za vašu.

Kada je riječ o kupnji stana za veliku obitelj, prometna povezanost te sadržaji u blizini vašeg novog doma ključne su stavke za odabir.

Za obitelji s djecom, iznimno je bitno da se stan nalazi u mirnom okruženju, s dovoljno parkova i dječjih igrališta, u blizini vrtića i osnovne škole, a opet da je dobro prometno povezan s ostalim dijelovima grada kako bi vaša djeca mogla brzo stići do svoje srednje škole ili fakulteta, a Vi do posla.

Nadalje, važno je da djeca imaju svoju sobu.

Kad su djeca manja, rado će dijeliti sobu sa sestrom ili bratom, ali kad odrastu trebati svatko svoju sobu za nesmetano učenje i kako bi imali svoju privatnost koju svaki tinejdžer treba.

Stoga su obitelji s djecom uglavnom u potrazi za trosobnim ili četverosobnim stanom.

Radite od kuće? 

Zbog pandemije, većina nas je barem u jednom razdoblju radila od kuće. Neke tvrtke zadržale su i dalje tu mogućnost pa mnogi zaposlenici koriste tzv. flexi dane te jedan ili dva dana tjedno rade od kuće. A mnoge branše, ponajprije informatička, već su i prije pandemije prigrlila rad od kuće.

Sve to nas tjera da porazmislimo o budućem načinu stanovanja, odnosno o dodatnom prostoru za ured u vlastitom stanu.

Ured lijepo možemo urediti i u manjem prostoru. Za to su idealni Nivogradnjini 2,5 sobni stanovi jer imaju odvojenu sobu za rad od spavaće sobe i od dnevnog boravka rezerviranog za provođenje vremena s obitelji.

Želite dodatnu sobu za rođake ili prijatelje kada dođu u posjet? 

Uvijek nam je drago ugostiti rodbinu i prijatelje, ali malo je nezgodno ako to narušava našu i njihovu privatnost. Stoga, ako si ikako možete priuštiti, kod sljedeće kupnje stana planirajte i jednu sobu za njih.

Izaberite pravi stan 

Kad je riječ o potrazi za većim stanom u kojem ćete živjeti puno godina, isplati se biti izbirljiv i ne pristajati na kompromise.

Nivogradnja ima veliki izbor trosobnih i četverosobnih stanova te ih svakako dobro proučite prije nego odaberete onaj pravi.

Stan u izgradnji možete prilagoditi vlastitim potrebama

Dodatno, velika prednost stanova u izgradnji je i ta što možete sudjelovati u izboru mnogih njegovih elemenata i detalja (npr. tuš kade, pločica, dodatno pregraditi ili proširiti neku prostoriju…), što će Vas kasnije poštedjeti preinaka u stanu koje biste morali sami organizirati.

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije