U prodaji 2. faza stambeno-poslovne građevine “POLJANICE”, a za 3. fazu primamo rezervacije

U gradskoj četvrti Poljanice u Gornjoj Dubravi u tijeku je gradnja našeg projekta „Poljanice“, koji se izvodi u 3 faze.

Objekt je oko 450 metara udaljen od Avenije Dubrava kojom prolazi tramvaj, a svi važniji sadržaji kao što su škole, vrtići nalaze se u neposrednoj blizini što je čini idealnom za obitelji s djecom.

Sportski rekreativci i vlasnici kućnih ljubimaca će ovdje pronaći mirno okruženje i zelenilo za aktivnosti na otvorenom. U blizini su i Dom zdravlja, trgovine, ljekarne i crkva koji upotpunjuju uvjete za ugodno i kvalitetno stanovanje.

Svaki stan ima loggiu ili terasu koja vizualno povećava prostor stana i omogućava za lijepoga vremena dodatan stambeni prostor, a za lošijih dana stvara dojam svjetlosti i prostranosti.

Zgrada je visoke energetske klase što znači da će neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima, u stanu uvijek biti ugodna temperatura jer će biti ugrađeni  visokoenergetsko učinkoviti materijali i oprema, od prozora s trostrukim ostakljenjem  do kvalitetne toplinske izolacije.

Projekt je djelo poznatog hrvatskog arhitekta Djive Dražića.

 

Prva faza projekta koja ima 78 stanova je prodana.

 

U drugoj fazi koja se sastoji od 63 stana, slobodni su još sljedeći stanovi:

  • Dvosobni stan od 53 m2 na šestom katu
  • Četverosobni stanovi od 92 m2 na prvom, drugom, četvrtom, petom i šestom katu

Pogledajte virtualnu šetnju kroz jedan od naših prekrasnih četverosobnih stanova:

 

Useljenje 2. faze biti će u kolovozu 2023.

 

Za treću fazu projekta primamo rezervacije.

Gradnja i prodaja te faze biti će početkom 2023., a useljenje će biti u 2024. godini. Faza 3 sastoji se od 60 stanova. Stanovi su veličine od 40 m2 do 190 m2.

 

Ukoliko ste zaintersirani za kupnju stana na ovoj lokaciji, molimo javite nam se putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili na brojeve telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074