Stambeno-poslovne građevine “POLJANICE”

U gradskoj četvrti Poljanice u Gornjoj Dubravi u tijeku je gradnja našeg projekta „Poljanice“, koji se izvodi u 3 faze.

Objekt je oko 450 metara udaljen od Avenije Dubrava kojom prolazi tramvaj, a svi važniji sadržaji kao što su škole, vrtići nalaze se u neposrednoj blizini što je čini idealnom za obitelji s djecom.

Sportski rekreativci i vlasnici kućnih ljubimaca će ovdje pronaći mirno okruženje i zelenilo za aktivnosti na otvorenom. U blizini su i Dom zdravlja, trgovine, ljekarne i crkva koji upotpunjuju uvjete za ugodno i kvalitetno stanovanje.

Svaki stan ima loggiu ili terasu koja vizualno povećava prostor stana i omogućava za lijepoga vremena dodatan stambeni prostor, a za lošijih dana stvara dojam svjetlosti i prostranosti.

Zgrada je visoke energetske klase što znači da će neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima, u stanu uvijek biti ugodna temperatura jer će biti ugrađeni  visokoenergetsko učinkoviti materijali i oprema, od prozora s trostrukim ostakljenjem  do kvalitetne toplinske izolacije.

Projekt je djelo poznatog hrvatskog arhitekta Djive Dražića.

 

Prva faza projekta koja ima 78 stanova je prodana i useljena.

Druga faza sastoji od 63 stana. Svi stanovi su prodani. Useljenje 2. faze biti će u kolovozu 2023.

Pogledajte virtualnu šetnju kroz jedan od naših prekrasnih četverosobnih stanova:

 

 

U tijeku je gradnja i prodaja treće faze, a useljenje će biti u srpnju 2024. godine. Faza 3 sastoji se od 60 stanova. Stanovi su veličine od 40 m2 do 190 m2.

 

Ukoliko ste zaintersirani za kupnju stana na ovoj lokaciji, molimo javite nam se putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili na brojeve telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074