Stambeno-poslovna građevina “Poljanice”- Dostupni stanovi

U gradskoj četvrti Poljanice u Gornjoj Dubravi u tijeku je izgradnja našeg projekta „Poljanice“ u Božjakovinskoj ulici.

Objekt je oko 450 metara udaljen od Avenije Dubrava kojom prolazi tramvaj, a svi važniji sadržaji kao što su škole, vrtići, trgovine, Dom zdravlja nalaze se u neposrednoj blizini što je čini idealnom za obitelji s djecom.

Sportski rekreativci i vlasnici kućnih ljubimaca će ovdje pronaći mirno okruženje i zelenilo za aktivnosti na otvorenom. 

Zgrada je visoke energetske klase što znači da će neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima, u stanu uvijek biti ugodna temperatura jer će biti ugrađeni  visokoenergetsko učinkoviti materijali i oprema, od prozora s trostrukim ostakljenjem  do kvalitetne toplinske izolacije.

Projekt je djelo poznatog hrvatskog arhitekta Djive Dražića.

U tijeku je gradnja i prodaja treće faze, a useljenje će biti u srpnju 2024. godine. 

Dostupni stan je: 5-soban stan od 188m2 na 6 etaži. Stan ima 4 prostrane spavaće sobe, 2 kupaonice, prostoriju za gospodarstvo, kuhinju i dnevni boravak s kojeg se izlazi na prostranu terasu od 110 m2. Stambeni dio iznosi 150 m2, a reducirane površine terase i loggie iznosi 37,90m2.  Trostrano je orijentiran, prema jugu, istoku i zapadu što ga čini idealnim za ugodno stanovanje. 

Detaljnije informacije o stanu možete dobiti u Uredu prodaje, Medvedgradska 19, ili nas možete nazvati na telefone 01/4666-765,4666-335.

Stan je moguće pogledati na gradilištu, a sada je upravo pravi trenutak da izaberete opremu u stanu po svojim potrebama i željama

 

Pogledajte virtualnu šetnju kroz jedan od naših stanova:

 

 

 

 

 

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte najnovije informacije