Stambeno-poslovna građevina „POLJANICE“, Božjakovinska ulica, Zagreb

Započinjemo gradnju našeg novog objekta u Zagrebu.

Naša nova lokacija nalazi se u srcu Dubrave u Božjakovinskoj ulici, oko 450 metara od Avenije Dubrava kojom prolazi tramvaj.

Blizina vrtića, škole i dječjeg parka, lokaciju čini idealnom za obitelji s malom djecom. Sportski rekreativci i vlasnici kućnih ljubimaca će ovdje pronaći mirno okruženje i zelenilo za aktivnosti na otvorenom. U blizini su i Dom zdravlja, trgovine, ljekarne i crkva koji upotpunjuju uvjete za ugodno i kvalitetno stanovanje.

Projekt se sastoji od 200 stanova , koji će se izvoditi u 3 faze. Prva faza sastoji se od 78 stanova.

Građevina se sastoji od podruma, prizemlja i 6 katova. Etaže su povezane prirodno osvijetljenim stubištem i bešumnim liftom.

Stanovi su veličine od 45 do 135 m2 te imaju praktičan i funkcionalan raspored prostorija u skladu s modernim načinom života. Svaki stan ima loggiu koja vizualno povećava prostor stana i omogućava za lijepoga vremena dodatan stambeni prostor, a za lošijih dana stvara dojam svjetlosti i prostranosti.

Zgrada je visoke energetske klase što znači da će neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima, u stanu uvijek biti ugodna temperatura jer će biti ugrađeni  visokoenergetsko učinkoviti materijali i oprema, od prozora s trostrukim ostakljenjem  do kvalitetne toplinske izolacije.

Parkirna mjesta smještena su na terenu i u podrumskoj etaži.

Projekt je djelo poznatog hrvatskog arhitekta Djive Dražića.

Ukoliko ste zaintersirani za kupnju stana na ovoj lokaciji, molimo javite nam se putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili na brojeve telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074