Stambeno-poslovna građevina „POLJANICE“ 1.faza, Božjakovinska ulica, Zagreb

U studenom 2021. započeli smo gradnju PRVE FAZE stambeno-poslovne građevine u Božjakovinskoj ulici u Dubravi u Zagrebu.

Parcela je oko 450 metara udaljena od Avenije Dubrava kojom prolazi tramvaj, a svi važniji sadržaji kao što su škole, vrtići nalaze se u neposrednoj blizini što je čini idealnom za obitelji s djecom.

Sportski rekreativci i vlasnici kućnih ljubimaca će ovdje pronaći mirno okruženje i zelenilo za aktivnosti na otvorenom. U blizini su i Dom zdravlja, trgovine, ljekarne i crkva koji upotpunjuju uvjete za ugodno i kvalitetno stanovanje.

Građevina se sastoji od 201 stana, jednog poslovnog prostora trgovačke namjene, trafostanice i parkirališno-garažnih mjesta u jednoj podzemnoj etaži, u jednom dijelu prizemlja, te na terenu.

PRVA FAZA sastoji se od 78 stanova.
DRUGA FAZA sastoji se od 63 stana.
TREĆA FAZA sastoji se od 60 stanova.

Početak izgradnje PRVE FAZE faze je studeni 2021, a završetak siječanj 2023.
Stanovi su veličine od 45m2 do 135m2.

Trenutno je raspoloživ stan oznake A608, 4-sobni, od 135m2.

Građevina se sastoji od podruma, prizemlja i 6 katova. Etaže su povezane prirodno osvijetljenim stubištem i bešumnim liftom.
Svaki stan ima loggiu ili terasu koja vizualno povećava prostor stana i omogućava za lijepoga vremena dodatan stambeni prostor, a za lošijih dana stvara dojam svjetlosti i prostranosti.

Zgrada je visoke energetske klase što znači da će neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima, u stanu uvijek biti ugodna temperatura jer će biti ugrađeni  visokoenergetsko učinkoviti materijali i oprema, od prozora s trostrukim ostakljenjem  do kvalitetne toplinske izolacije.

Projekt je djelo poznatog hrvatskog arhitekta Djive Dražića.

Ukoliko ste zaintersirani za kupnju stana na ovoj lokaciji, molimo javite nam se putem email adrese nivogradnja@nivogradnja.hr ili na brojeve telefona: +385 (0)1 4666 335 / 4666 338 / 4666 765 / 4667 074