Prodaja Stanova

trsatski-park

Višestambeno-poslovna građevina Trsatski park u Rijeci

Na postojećoj građevinskoj čestici u riječkom naselju Trsat, Nivogradnja d.o.o. izvodi višestambeno-poslovnu građevinu pod nazivmo Trsatski park. Lokacija je dobro prometno povezana sa centrom Rijeke kao i Hrvatske, i u blizini svih javnih, religijskih, trgovačkih i ugostiteljskih sadržaja. Ono što objekt čini osobito privlačnim za stanovanje je prekrasan pogled na cijeli Riječki zaljev i neposredna blizina riječkih znamenitosti- Trsatske gradine i Svetišta Majke Božje Trsatske.

Nivoprojekt-Križna_01

Višestambena zgrada, Križna cesta, naselje Savica u Zagrebu

U travnju 2016. godine planira se početak gradnje višestambene zgrade u Križnoj ulici u zagrebačkom naselju Savica. Zgrada će imati podrum, visoko prizemlje i tri kata sa ukupno 30 stanova. Parkirna mjesta biti će smještena na parceli i u podrumu/garaži. Stanovi se ističu kvalitetnim tlocrtnim rasporedom koji omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora. Visoka energetska klasa, kvalitetna gradnja i ugrađena oprema, te mirna lokacija nadomak šireg centra grada stanovima daje dodatnu vrijednost. Stanovi će biti useljivi u proljeće 2017. godine.

nivogradanja-kontuseva-rijeka-eksterijeri-websize-4

Stambeno-poslovna zgrada, Ulica Martina Kontuša, naselje Vežica u Rijeci

U riječkom naselju Vežica, u Ulici Martina Kontuša br. 4, izgrađen je stambeno - poslovni objekt sa ukupno 45 stanova i 3 poslovna prostora. Objekt ima visoko prizemlje i četiri kata, te djelomično otvorenu garažu u suterenu. Stanovi se ističu kvalitetnim tlocrtnim rasporedom koji omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora. Visoka energetska klasa, kvalitetna gradnja i ugrađena oprema, te predivan pogled na Jadransko more, stanovima daje dodatnu vrijednost. Stanovi su useljivi!