Prodaja stanova u Rijeci

Život uz more svakako je znatno drugačiji od onoga u unutrašnjosti zemlje. U tom kontekstu najfrekventnija i najrazvijenija morska regija svakako je Istra i Kvarner, a to znaju svi koji su pustili korijenje ondje. Žarište događanja te kulturnog i gospodarskog razvoja regije smješteno je u Rijeci. Ovaj grad zahvaljujući svom povoljnom položaju nudi brojne mogućnosti. Gotovo 130 tisuća stanovnika Rijeke, ali i njezinih turista, ima mogućnost uživati u ovom životopisnom morskom okruženju, šetati šetnicama uz more, zelenim parkovima, posjetiti obližnje šumske i planinarske staze te otoke pa čak skijati na Platku zimi i obavezno uživati u morskim specijalitetima…

Objekt Trsatski park
Mirno okruženje i zelenilo, a opet dobra povezanost s ostatkom grada i važnim interesima svakako su prioritet kad je u pitanju život u gradu kao što je Rijeka. Osim što se radi o mirnoj lokaciji ugodnom okruženju za život, zelenilo ova dva parka (Park Heroja i Pančićev park) nude i zanimaciju za djecu. Na igralištu za najmlađe nalaze se ljuljačke, klackalice i drugi zanimljivi sadržaji. Ovo je jedinstvena lokacija na području Rijeke koja nudi ove mogućnosti za život. Upravo je na toj lokaciji predviđena izgradnja stambeno -poslovnog objekta pod nazivom Trsatski park koja ima oblik slova V. Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja 2017. godine, a svim zainteresiranim kupcima nudit će 45 stanova i 2 poslovna prostora. Projekt obuhvaća zgradu koja se sastoji od suterena, prizemlja i pet stambenih katova, a osim stubišta, za lakšu cirkulaciju stanara osigurana su dva dizala. Jedno od njih je panoramsko, stoga osim što je funkcionalno, predstavlja i estetsku vrijednost objekta i lagodnog života. Položaj osigurava blizinu školi, vrtića, trgovina, gradskog prijevoza, pošte pa čak i bolnice.

Objekt Kontuševa ulica
U naselju Vežice izgrađen je stambeno – poslovni objekt nedaleko od središta grada. Objekt je slobodan za prodaju i useljiv. Tlocrt se rasprostire u obliku slova L, a sastoji se od suterena, prizemlja i četiri kata. Posebnu atrakciju objekta predstavlja njegov neobičan dizajn terasastog spuštanja na jug kojim je omogućena bolja osunčanost svake stambene etaže. Objekt broji ukupno 45 stanova i to od 39 do 94 kvadrata te 3poslovna prostora. Prodaja stanova i poslovnih prostora već je započela stoga treba provjeriti zauzetost pojedinih jedinica. Svi stanovi povezani su stubištem, ali i osobnim dizalom. Prednost lokacije nije samo dobra prometna povezanost već i blizina različitih važnih sadržaja za život.

Karakteristike 
Svi stambeno – poslovni projekti uključuju visoku kvalitetu rada projektanta i izvođača radova. Završeni objekti, kao i oni koji su u tijeku izgradnje, ističu se visokim standardom suvremene gradnje i svih tehničkih kriterija kako bi osigurali ugodan život. Samim time nije neobično da su objekti okarakterizirani A razredom energetske učinkovitosti. Svi prvoklasni materijali kojima se obavlja izgradnja objekata u skladu su sa standardom i svjetskim propisima kvalitete. To vrijedi za sve prostore objekta, od zatvorenih stambenih do vanjskih terasa i loggia. Ovi stanovi u Rijeci opremljeni su klima uređajima, kombi bojlerima, svim potrebnim električnim i vodovodnim instalacijama tako da omogućavaju laku useljivost bez dodatnih opterećenja. Vrlo moderan izgled objekta odgovara karakteristikama novogradnje stanova i predstavlja jednu od najboljih stambenih ponuda na tržištu nekretnina.